Mer igjen på bunnlinja

Som bedriftsleder er du selvsagt opptatt av hva du til slutt sitter igjen med av kroner og øre på bunnlinja. Gjennom Byggmesterforbundet har du tilbud om en rekke medlemsfordeler.

Les mer

 

Hjelp når du trenger det

Du får en av landets sterkeste og uavhengige fagavdelinger på laget. Vi gir verdifulle råd og veiledning når du vil utfordre deg selv eller står fast.

Les mer


Gode råd fra advokatene er gratis

Hvilken standardkontrakt er riktig å bruke for ditt prosjekt? Bare ring og spør, gode råd er inkludert i medlemskapet. Våre advokater er spesialister på lover, avtaler og rettspraksis innen bygg og anlegg.

Les mer


Digitale verktøy

Vi tilbyr komplett styringssystem og  kalkulasjonsverktøy som gjør hverdagen enklere for deg som driver byggmesterbedrift. Vi tilbyr gratis brukerkurs og du kan ringe rett til våre fagkonsulenter for faglig support.

Les mer


Medlemskap som konkurransefortrinn

Folk flest blir mer og mer bevisste på hvor viktig det er å bruke seriøse håndverksbedrifter. At bedriften er organisert gir trygghet for kunden. Vi har også gjort det enkelt for kunder å finne medlemsbedriftene.

Les mer


Bredt kurstilbud

Vi tilbyr medlemmene og ansatte i medlemsbedriftene etter- og videreutdanning gjennom  aktuelle kurs til gunstige medlemspriser.

Les mer


Unngå forsikringsfellene!

Byggmesterforsikring AS kjenner til hverdagen og virkeligheten på byggeplassene og hjelper deg å velge riktige forsikringer. Tilbyr også garantier.

Les mer

Vi følger med for deg

Som bedriftsleder og håndverker er det mye å forholde seg til med stadige endringer i blant annet lovverk, forskrifter, kontrakter osv. Vi hjelper medlemmene til raskt å fange opp viktig informasjon og endringer.

Les mer


Nettverk og faglig tilhørighet

Medlemskapet gir deg et unikt støtteapparat og nettverk, både lokalt og landsdekkende. Din bedrift vil ha direkte medlemsfordeler ved gjensidig medlemskap i en av våre lokalforeninger og hos NHO.

Les mer

Se brosjyre - medlemskap:

alt

Se brosjyre - studentmedlemskap:

alt

Abonnement er inkludert i medlemskontingenten!

10 utgaver i året www.byggmesteren.as