Nyheter

Ny medlemsavtale, med Elma Instruments

Byggmesterforbundet har inngått en rammeavtale med Elma Instruments, som gir våre medlemsbedrifter gode betingelser på et bredt utvalg måleinstrumenter og testutstyr til byggebransjen.

Elma Instruments AS har et bredt spekter av produkter, inkludert multimetre, oscilloskop, termografikameraer, gassdetektorer, strømningsmålere, lasere og fukt målere.

Elma Instruments AS tilbyr også kalibrerings- og reparasjonstjenester, teknisk support og opplæring til sine kunder, en rekke kurs i måleteknikk og termografering, samt utvalgte instrumenter til utleie.

Selskapet har kontorer i Oslo og Trondheim. Med mer enn 50 velutdannede teknikere ansatt, står Elma Instruments klare til å gi råd og veiledning når du skal velge dine neste måleinstrumenter.

Avtalen gir faste rabattsatser på produkter som Protimeter, Tramex, Leia, HIK Termografi, Flir og annet. Se hele produktutvalget på Elma sin hjemmeside www.elma-instruments.no

I forbindelse med introduksjon av avtalen, har Elma Instruments satt opp et kampanjetilbud ut april mnd. hvor medlemsbedrifter kan spare opptil 30 % på populære produkter.

Medlemmer finner mer informasjon om rabattavtalen og kampanjepriser under Innkjøpsavtaler på Medlemsnettet.

23/03/2023