Nyheter

Knut Strand Jacobsen forlater Byggmesterforbundet

Pressemelding 8. mai 2024. Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmesterforbundet, har meldt fra at han vil fratre sin stilling etter tre år i rollen.

Knut Strand Jacobsen, Foto: Byggmesterforbundet

Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmesterforbundet, har meldt fra at han vil fratre sin stilling etter tre år i rollen.

Jacobsen har spilt en sentral rolle i den siste utviklingen av forbundet og har ledet organisasjonen i en nybrottstid med flere vellykkede initiativer som har styrket bransjen, forbundet og medlemsbedriftene.

– Jeg har fått ledet og gjennomført viktige strategiske endringer i Byggmesterforbundets landsforeningstilknytning og etablert den som en selvstendig arbeidsgiverorganisasjon. Medlemstilgangen er snudd positivt og organisasjonens effektivitet og tilbud til medlemsbedriftene er forbedret. Når laget er rigget for en bedre fremtid og forbundet går inn i en ny fase søker jeg nye utfordringer. Jeg ønsker forbundet og de flotte medlemmene lykke til videre, sier Jacobsen.

Ifølge Thor Steinar Sandvik, styreleder i Byggmesterforbundet har Jacobsens innsats for å fremme tømrerfaget og Byggmesterforbundet vært verdifull.

– Vi har satt pris på den jobben Knut har gjort. Hans bidrag har forsterket Byggmesterforbundet og lagt et godt grunnlag for en tryggere framtid for byggmesterne og tømrerfaget, sier Sandvik.

Sandvik opplyser at Harald I. Hansen vil fungere som daglig leder inntil videre.

 

Spørsmål kan rettes til:

Styreleder Thor Steinar Sandvik
Telefon 907 43 430
E-post: ts@tsbyggtjenester.no

08/05/2024