Helge Guldbrandsen fratrer etter 16 år i lederstolen hos Byggmesterforsikring AS

Helge Guldbrandsen_daglig leder Byggmesterforsikring AS_Landsmøte 2018 Hamar (28).JPG

Helge Guldbrandsen ønsker å fratre etter å ha ledet Byggmesterforsikring siden starten for 16 år siden, melder Byggmesterforsikring AS i pressemelding i dag, 25. februar.

Guldbrandsen har vært daglig leder i selskapet siden 2003.  Selskapet har vokst jevnt og trutt og har i dag 17 ansatte og er spesialister og ikke minst en betydelig leverandør innen bedriftsforsikringer og garantier for byggebransjen.

Byggmesterforsikring er heleid av Byggmesterforbundet og gjennom tiden har vi også over lang tid hatt et godt samarbeid med Norske Murmestres Landsforening (NML), Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF) med flere.

Gulbrandsen har nå meddelt styret at han ønsker å tre til side for nye krefter. «Jeg er straks 64 år og har slitt med ettervirkning av alvorlig sykdom i snart tre år. Det er derfor på tide å trappe noe ned for å prioritere helse og familie i større grad.»

Styret vil nå starte arbeidet med å rekruttere ny leder og Gulbrandsen vil fungere i sin stilling i tiden frem til ny leder er på plass.

Byggmesterforsikring har gjennom mange år hatt en flott utvikling og det er et svært solid selskap som overlates i andres hender. «Jeg er stolt over resultatene vi har oppnådd innenfor et komplekst og krevende forretningsområde avslutter Guldbrandsen.»

Kontaktpersoner for evt. spørsmål:

Helge Guldbrandsen, daglig leder telefon 913 36 125

Ulf Larsen, styreleder telefon 928 91 740