Byggmesterforbundet Tønsberg tar grep mot useriøsitet

Byggmesterforbundet Tønsberg har fått nok av useriøsitet og inviterer malere, murere, rørleggere, blikkenslagere 
og byggmestere i Vestfold til utvidet medlemsmøte torsdag 30. oktober. Tema for møtet: Nok er nok!

Fått nok av useriøse byggeelefanter

Rolf Eilerås, formann i Byggmesterforbundet Tønsberg,  skriver i invitasjonen at “når det er fare for liv og helse, undergraving av fagkompetansen, kriminell virksomhet, noen ganger også organisert kriminell virksomhet. Hva kan vi sammen gjøre med dette problemet?
”

Møt opp torsdag 30. oktober kl 18.00 på Quality Oseberg til meningsutveksling og drøfting av felles innspill overfor myndighetene.

 

 

 

 

 – Vi er ikke imot konkurranse i denne bransjen, men den må skje på like vilkår, mener Rolf Eilerås i Byggmesterforbundet Tønsberg.


Livsfarlig useriøsitet

For to uker siden slo Eilerås og Entreprenørforeningen bygg og anlegg alarm om usikrede arbeidsplasser, etter å ha observert et arbeidslag i sving på taket av en privatbolig med seks meters fallhøyde i en boliggate på Nøtterøy.

– Det ble jobbet her uten sikring i tre dager, sa Eilerås til Tønsbergs Blad og la til at han ser en del slurv med sikkerheten på arbeidsplasser i distriktet.

Eilerås mente at det måtte reageres strengt på slike lovbrudd: – Mange gjør dette ordentlig og skal få støtte. De som jukser må plages, sa han.
 

Se også artikkel i Byggmesteren

 

 

Publisert: 23.10.14