Byggmesterforbundet søker Regionleder for Oslo og Akershus

For å styrke interessene til medlemsbedriftene og videreutvikle medlemstilbudet i regionen søker Byggmesterforbundet etter regionleder.

Hovedarbeidsområde i stillingen er å gi service og bistand til medlemsbedriftene, ivareta bedriftenes lokale rammebetingelser og være en kontakt- og samarbeidspartner inn mot lokalt myndighetsapparat. Videre utvikle organisasjonen i regionen gjennom rekruttering av medlemsbedrifter, utvide medlemstilbudet, bransjepolitisk arbeid og styrking av foreningens økonomi. Stillingen er underlagt Byggmesterforbundet sentralt, men innebærer tett samarbeide med daglig leder og styret i lokalforeningen.

Stillingen gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling i en bransjeforening med gode kolleger i lokalforeningen og forbundets administrasjon, som innehar bred kompetanse på aktuelle saksfelt. Reisevirksomhet i regionen må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

• Interesse for politiske sammenhenger og prosesser
  • Kunnskap om byggenæringen
  • Interesse for å arbeide inn mot media
  • Kjennskap til organisasjonsarbeid
  • Erfaring fra arbeide med forretningsutvikling

Personlige egenskaper:

• "Selger"
  • Gode samarbeidsevner og serviceinnstilling
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Evne til å arbeide selvstendig
  • Kommersiell tankegang

Vi tilbyr:

• Et hyggelig og uformelt miljø
  • Lønn etter avtale

Kvinner oppfordres til å søke.

Søknad:
Send søknad elektronisk innen 15. september merket “Regionleder Oslo og Akershus” med kortfattet CV til Eva Andresen: ea@byggmesterforbundet.no

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til:

Frank Ivar Andersen                                     Harald Hansen

Tlf. 918 93 800                                              Tlf. 952 84 912

Publisert: 14.08.19

Stillingsannonse regionleder som pdf

Stillingsannonse regionleder på finn.no

Byggmesterforbundet er en bransjeforening for bygg og tømrermestere. Byggmesterforbundet har i dag ca. 1100 medlemmer, og er tilsluttet NHO gjennom Byggenæringens Landsforening (BNL).

Byggmesterforbundet Oslo og Akershus er en lokalforening for medlemsbedriftene i hovedstadsområdet.