Besøk oss på Bygg Reis Deg!

Stand Byggmesterforbundet_Bygg Reis Deg.jpg

Lansering av digital våtromshåndbok (HVV), gode messetilbud, konkurranse og nyttig informasjon - på STAND D08-05.

Den 16. - 19. oktober arrangeres Bygg Reis Deg for 28. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm. Byggmesterforbundet, Byggmesterforsikring og fagbladet Byggmesteren deler stand og vi håper å se deg der!
Her finner du oss i Hall D

Få gratis billett

Registrer deg som vår gjest med koden D08-05 og få gratis billett her.

Hva skjer på vår stand:

• Vi lanserer digital utgave av våtromshåndboken Håndverkerens Våtroms Veileder (HVV).  SE DEMO PÅ HVV DIGITAL
  • Vi deler ut siste utgave av Byggmesteren og andre overraskelser.
  • Du møter fagkonsulentene fra Byggmesterforbundet som vil vise KS Online og KalkOnline, og kan besvare dine spørsmål og veilede deg.
  • Byggmesterforsikring stiller med sine fagfolk for å veilede om løsninger og produkter innen forsikring og garantier.
  • Vi forteller deg om våre medlemsfordeler.
  • Vi har kaffe, sjokolade og god sofa. Kom innom!

Gode messetilbud

Håndverkerens Våtroms Veileder digital - Messerabatt på digital utgave av våtromsveilederen. Veilederen kan nå også kjøpes uten å gå HVV-kurset.

KS Online - Fri bruk ut året, du betaler kun etablering kr. 2.600,-.
HMS og kvalitetssikring i bedriften og i praksis ute på byggeplassen, med nettbrett og mobil.

KalkOnline - Fri bruk ut året! (ingen etablering).
Bedrifts- og prosjekttilpassede kalkyler, enkelt å bruke og med gode rapporter.

Byggmesteren abonnement - Få Byggmesteren levert på døren i hele 2020 til halv pris. Du kan også prøve full tilgang til alt på Byggmesteren på nett gratis i 4 uker.

Trekk gullblyanten!

Bli med på konkurranse; - trekk en tømrerblyant. Får du en gullfarget blyant har du vunnet ett års abonnement på Byggmesteren, og kan i tillegg være med i trekning av 3 Hilti avstandsmålere (levert av Motek).

Besøk våre våtroms-seminarer på scene 4 i Hall E

Håndverkerens våtroms Veileder – HVV. Håndverkerens valg av våtromskompetanse
Bygg badet rett første gang, med riktige produkter. Seminaret passer for håndverkere og prosjektledere som skal bygge og rehabilitere bad/våtrom etter TEK.

• Onsdag 16/10 kl 14.30 – 15.00
  • Torsdag 17/10 kl 14.30 – 15.00
  • Fredag 18/10 kl 14.30 – 15.00
  • Lørdag 19/10 kl 11.30 – 12.00

Bygging/rehabilitering av bad skaper ofte problemer. Hvordan unngår vi det?
Få veiledning i hvordan du bestiller og sikrer bruk av rett personell og riktige produkter for å unngå feil og skader på badet. Seminaret passer for privatpersoner som skal pusse opp eller få bygget nytt bad/våtrom.

• Onsdag 16/10 kl 17.30 – 18.00
  • Torsdag 17/10 kl 17.30 – 18.00