Besøk oss på Bygg Reis Deg i oktober!

Besøk vår stand - printannonse med standnummerD08-05.jpg

Lansering av digital våtromshåndbok (HVV), gode messetilbud, konkurranse og nyttig informasjon - på STAND D08-05.

Nå er Bygg Reis Deg rett rundt hjørnet. 16. - 19. oktober 2019 arrangeres messen for 28. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Byggmesterforbundet, Byggmesterforsikring og fagbladet Byggmesteren deler stand og vi håper å se deg der!

Få gratis billett

Registrer deg som vår gjest med koden D08-05 og få gratis billett her.

Her er vi i Hall D:

For detaljert hallkart klikk her.

Hva skjer på vår stand:

• Vi lanserer digital utgave av våtromshåndboken Håndverkerens Våtroms Veileder (HVV).
  • Vi deler ut siste utgave av Byggmesteren og andre overraskelser.
  • Du møter fagkonsulentene fra Byggmesterforbundet som vil vise KS Online og KalkOnline, og kan besvare dine spørsmål og veilede deg.
  • Byggmesterforsikring stiller med sine fagfolk for å veilede om løsninger og produkter innen forsikring og garantier.
  • Vi forteller deg om våre medlemsfordeler.
  • Vi har kaffe, sjokolade og god sofa. Kom innom!

Gode messetilbud

HVV-boken digital - Messerabatt på digital utgave av våtromshåndboken Håndverkerens Våtroms Veileder

KS Online - Fri bruk ut året, du betaler kun etablering kr. 2.600,-.
HMS og kvalitetssikring i bedriften og i praksis ute på byggeplassen, med nettbrett og mobil.

KalkOnline - Fri bruk ut året! (ingen etablering).
Bedrifts- og prosjekttilpassede kalkyler, enkelt å bruke og med gode rapporter.

Byggmesteren abonnement - Få Byggmesteren levert på døren i hele 2020 til halv pris. Du kan også prøve full tilgang til alt på Byggmesteren på nett gratis i 4 uker!

Trekk gullblyanten!

Bli med på konkurranse; - trekk en tømrerblyant. Får du en gullfarget blyant har du vunnet ett års abonnement på Byggmesteren, og kan i tillegg være med i trekning av 3 Hilti avstandsmålere (levert av Motek).

Det er også mye annet nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2019. Blant annet en rekke seminarer og konferanser.  Les mer om hva som skjer på Bygg Reis Deg her.

VELKOMMEN!