Landsmøtet 2017 i Loen - Sogn og Fjordane

Logo Landsmøtet 2017 med stripe.jpg

Nå er det klart for påmelding til Byggmesterforbundets landsmøte på Hotel Alexandra i Loen 8.-11. juni.  Sammen med Byggmesterforbundet Sogn og Fjordane ønsker vi velkommen til et landsmøte som skal ta oss til nye høgder!

SE PROGRAMMET HER

Det mest spektakulære blir en tur med den nyåpnede «Loen Skylift» som går fra Loen opp på Hoven, 1011 meter over havet. På toppen blir det lunsj i restauranten, med utsikt over fjord og fjell. Mer flott natur får vi oppleve på tur inn til Briksdalsbreen fredag ettermiddag.

Underveis i de formelle møtene er det lagt inn faglige innslag med lokale aktører, og leverandørmesse.

Ledsagerne får tilbud om ulike aktiviteter, - shopping i Stryn som er kjent for sine merkevareutsalg, eller RIB-tur på Innvikfjorden.

Påmelding innen 19. mai! GÅ TIL PÅMELDING

Her kan du se video som viser mer av hva du kan vente deg: Landsmøtet 2017 – til nye høgder