Ledige plasser på Byggeplasslederstudiet i Stavanger

Er du rask kan du fortsatt melde deg på Byggeplasslederstudiet som starter opp med første modul 4.-5. november i Stavanger. Påmeldingsfrist er 10. oktober!

Ta kontroll over byggeprosessen – fra kontrakt til fornøyd kunde!

Hva betyr det egentlig å ha en god drift av byggeplassen? Byggeplasslederstudiet har fokus på å øke  kvaliteten, effektiviteten og det økonomiske resultatet i byggeprosjekter. Innholdet i studiet er praktisk vinklet og tar for seg de områdene som er viktige for byggeplasslederfunksjonen.

Se hva tidligere deltakere sier om studiet:

Gjennomføring

Studiet består av 4 moduler av 2 dager. Det hele gjennomføres i løpet av ca. 6 måneder med ca. 1 måned mellom hver samling.

Etter hver samling gis det en elektronisk deleksamen med utgangspunkt i temaene som har blitt gjennomgått i modulen. Alle som gjennomfører hele studiet får utstedt et kompetansebevis.

Modul Dato
1 4.-5. nov 2014
2 9.-10. des 2014
3 3.-4. feb 2015
4 17.-18. mars 2015

Kr. 28.000,-  for tømrere fra medlemsbedrift i Byggmesterforbundet

Kr. 36.000,-  for tømrere fra bedrifter som ikke er medlem i Byggmesterforbundet

Påmelding og mer om kurset

Publisert: 08.10.14

Spørsmål om påmelding?

GS-sh-h-n-DS.jpg

Gretha Schibbye

Spørsmål om kurset?

OO-sh-h-n-DS.jpg

Øivind Ørnevik

“Jeg trodde jeg var ferdig utlært…
Byggeplasslederstudiet viste meg at jeg fremdeles har mye å lære».