Besøk oss på Bygg Reis Deg!

Stand Bygg Reis Deg.jpg

Gode messetilbud, morsom selfiekonkurranse og nyttig informasjon på stand D03-04. Her finner du alt du må vite om messen og våre aktiviteter.

Bygg Reis Deg arrangeres for 27. gang den 18. – 21. oktober 2017 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Byggmesterforbundet, Byggmesterforsikring og fagbladet Byggmesteren står sammen og håper å møte deg på standen vår. Bruk koden svlHyv og du kan få din gratis billett her.

Her er vi i Hall D:

For detaljert hallkart klikk her (pdf).

Vinn #byggmestermobilen

På standen vår kan du ta din #Byggmesterselfie og bli med i trekningen av bransjens mest solide mobil #cats41:

Smarttelefonen CAT S41 er utviklet for de mest krevende jobbene. Det enorme batteriet kan lade andre enheter. Dykk ned til 2 m, jobb i mange minusgrader eller mist telefonen på betonggulvet – CAT S41 tåler det meste!

Konkurransen er også åpen for deg som ikke rekker Bygg Reis Deg (to vinnere trekkes 25. oktober og vil bli kontaktet direkte).

Klikk her for å delta i trekningen

Hvem vil DU være?
Besøk oss på standen og ta en #Byggmesterselfie som en av disse flotte byggmestrene!

Hva skjer ellers på vår stand:

• Vi deler ut siste utgave av Byggmesteren og andre overraskelser.
  • Du møter fagkonsulentene fra Byggmesterforbundet som vil vise KS Online og KalkOnline, og kan besvare dine spørsmål og veilede deg.
  • Vi forteller deg om våre medlemsfordeler.
  • Byggmesterforsikring stiller med sine fagfolk for å veilede om løsninger og produkter innen forsikring og garantier.
  • Vi har kaffe, sjokolade og god sofa!

Gode messetilbud!

KS Online - Fri bruk ut året, du betaler kun etablering kr. 2.600,-.
HMS og kvalitetssikring i bedriften og i praksis ute på byggeplassen, med nettbrett og mobil.

KalkOnline - Fri bruk ut året! (ingen etablering).
Bedrifts- og prosjekttilpassede kalkyler, enkelt å bruke og med gode rapporter.

Byggmesteren abonnement - Få Byggmesteren levert på døren i hele 2018 til halv pris. Du kan også prøve full tilgang til alt på Byggmesteren på nett gratis i 4 uker!

Seminarer:

Byggmesterforbundet har egne seminarer under Bygg Reis Deg og deltar også på hovedkonferansen fredag.

Fredag 20 oktober, 12:00 – 12:45 Hall E sal 4:

GODE HUS BYGGES MED KOMPETANSE! HVORDAN FÅ EN SUNNERE BYGGENÆRING OG MINDRE BYGGEFEIL?
v/ Frank Ivar Andersen, daglig leder Byggmesterforbundet

Fredag 20 oktober, 14:00 – 14:45 Hall E sal 4:

KS ONLINE – ET DIGITALT HJELPEMIDDEL I BYGGEPROSESSEN
v/Tor Ole Larsen, fagkonsulent i Byggmesterforbundet

Fredag 20. okt. kl. 13.00 Hall A:
HOVEDKONFERANSE: SERIØSE OG BÆREKRAFTIGE BYGGETEAM
Frank Ivar Andersen deltar med innlegget: "SERIØSITETSREGISTERET – ET VERKTØY FOR REKRUTTERING, KOMPETANSE OG BYGGKVALITET?"

Hele seminar- og konferanseprogrammet for Bygg Reis Deg finner du her

VELKOMMEN!